Meistä

Myynnin, konsultoinnin, viestinnän ja asiakaspalvelun osaajat

Tehokas ja kestävä asiakaskommunikaatio rakentuu tunnettujen, pysyvien arvojen varaan, mutta saa vauhtia moderneista työvälineistä.

Yksikään asiakas ei osta tuotetta sen itsensä vuoksi, vaan siksi että se on ratkaisu olemassa olevaan ongelmaan. Tämän vuoksi sanonta “tuote myy itse itsensä” on nykyaikaisessa B2B-kulttuurissa auttamatta vanhentunut. Tuotteen tai palvelun tulee olla relevantti, ratkaisulähtöinen ja sen tulee lunastaa lupauksensa. Tämä yhdistelmä saavutetaan ainoastaan ymmärtämällä asiakkaita ja tunnistamalla heidän ostomotiivinsa.

Tiimillämme on noin 30 vuoden kokemus moninaisista työtehtävistä liittyen myyntiin, asiakaspalveluun, markkinointiin, kansainväliseen liiketoimintaan, viestintään, verkkomediaan  ja -liiketoimintaan, tuotteistamiseen, ravintola-toimialaan.

 

Seniorikonsultti/tj Ville Wikström omaa reilun 20 vuoden kokemuksen digitaalisesta viestinnästä, markkinoinnista sekä myynnin johtotehtävistä. Vuosituhannen vaihteessa Ville oli mukana rakentamassa Digitoday-verkkomediasta yhtä ensimmäisistä kotimaisista menestystarinoista verkkomedia-alalla. Sittemmin hän on toiminut erilaisissa verkkoliikennetoimintaan ja myyntiin liittyvissä asiantuntija- ja johtotehtävissä.